Entera't Programa 1

M'estreno a la ràdio! Ja podeu escoltar la meva secció al programa Entera't de literatura infantil i juvenil de ràdio Trama Sabadell del 29 de gener on presento quines adaptacions cinematogràfiques s'han estrenat aquest gener del 2021 perquè si encara no les heu vist correu a veure-les!


sofà, PELI i manta   o    sofà, LLIBRE i manta?

Sou més de sofà, PELI i manta o de sofà, LLIBRE i manta? Si us agrada tant llegir com veure pel·lícules, us porto una bona notícia! A partir d'aquest 2021, al programa Entera't us portem una nova secció on parlarem de cinema i llibres. 

Després d'aquest 2020 que degut a la pandèmia va aplaçar l'estrena de moltes adaptacions cinematogràfiques, aquest 2021 es presenta ple d'estrenes i per informar-vos i facilitar-vos la tria de pel·lícules o sèries a veure els divendres nit i caps de setmana, cada final de mes us portarem un llistat de cinc adaptacions que s'han estrenat, perquè si encara no les heu vist correu a veure-les o a llegir el llibre i veure-la.

Jo soc la Mariona Arabia, meyonbook a instagram, twitter, tiktok i al blog on podeu trobar tot tipus de recomanacions de llibres i activitats literàries i on podreu trobar també aquestes recomanacions perquè no us en perdeu cap. 

Comencem! 

Estrenem l'any amb Lupin. El 8 de gener va arribar a Netflix una sèrie protagonitzada pel personatge clàssic i mític, Lupin, el lladre més elegant de París. Protagonitzada per Omar Sy, el protagonista de Intocable, dona vida a Assane Diop, que busca venjar-se del seu pare. Si us agraden els thrillers o les sèries de robatoris no us la podeu perdre. A més, quan la comenceu no podreu parar de veure-la fins arribar al final, és una sèrie amb molta acció i un ritme trepidant. Jo la vaig veure en dos dies, em va enganxar completament. 




També s'ha estrenat a Movistar+ La increíble historia de David Copperfield, adaptació de la novel·la de Charles Dickens. Degut a la pandèmia no es va poder estrenar als cinemes i per això arriba ara a la plataforma de Movistar+.  Està protagonitzada per Dev Pattel de 'Slumbdog Millionaire', Hug Laurie de 'House' i Tilda Swinton de 'La voz dormida'. A través d'una veu en off, el narrador, David Copperfield, ens explica el seu viatge extravagant sent un nen orfe d'origen humil fins a transformar-se en un cèlebre escriptor de l'Inglaterra victoriana.




El 21 també s'ha estrenat a HBO  la minisèrie de la BBC Cormoran Strike basada en el llibre Blanc letal, de Robert Galbraith, pseudònim de l'autora de la saga de Harry Potter, J.K.Rowling. La serie narra la història d'un veterà de guerra lesionat convertit en investigador privat, el protagonista haurà d'investigar un assesinat que un jove amb transtorns mentals creu haver presenciat quan era nen.




El 21 de gener es va estrenar Chaos walking basada en la novel·la distòpica The Knife of never Letting GoEl cuchillo en la mano, de Patrick Ness. Està protagonitzada per Tom Holland, Daisy Ridley i Nick Jonas. I dirigida per Doug Liam. Aquesta primera part de la triologia Chaos Walking de Patrick Ness se centra en el jove Todd Hewitt (Tom Holland) que viu en una societat sense dones on tot el món es comunica telepàticament gràcies a una força misteriosa anomenada 'The Noise'. Però tot canviarà quan en Todd conegui a la Viola (Daisy Ridley) una noia que no coneix els secrets de la seva ciutat i que ell sentirà la necessitat de protegir. Encara que s'ha retrasat la seva estrena nombroses vegades i fins i tot s'han regravat escenes amb diferència d'anys, finalment aquest 2021 s'ha estrenat. Així doncs, si ets un fan de la ciència ficcció no te la pots perdre.




Finalment, el 29 de gener arriba a Netflix La excavació de Simone Stone una adaptació de la novel·la de John Preston. Dirigida per l'actor britànic Simon Stone i protagonitzada per Carey Mulligan, Ralph Fiennes i Lily James. La excavació és la crònica de la relació entre la terratinent Edith Pretty i Basil Brown, l'arqueòleg que va impulsar la excavació de Sutton Hoo el 1938, quan el món es preparava per la guerra.





Si veieu alguna d'aquestes pel·lícules no us oblideu d'etiquetar-nos a instagram o twitter @_enterat_  perquè poguem veure què us han semblat.

Moltes gràcies per escoltar-nos!




Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a