Entera't Programa 2 | Ràdio

sofà, PELI i manta   o    sofà, LLIBRE i manta?


Sou més de sofà, PELI i manta o de sofà, LLIBRE i manta?

Si us agrada tant llegir com veure pel·lícules, al programa Literalment trobareu una secció on parlarem de cinema i llibres. Cada final de mes us portarem un llista de cinc adaptacions que s'han estrenat per informar-vos i facilitar-vos la tria de pel·lícules o sèries a veure els divendres a la nit i als caps de setmana, perquè si encara no les heu vist correu a veure-les o a llegir el llibre i veure-la.

Jo soc la Mariona Arabia, meyonbook a instagram, twitter, tiktok i al blog on podeu trobar tot tipus de recomanacions de llibres i activitats literàries i on podreu trobar també aquestes recomanacions perquè no us en perdeu cap. 

Comencem! 

Iniciem el mes de febrer amb Firefly Lane o El baile de las Luciérnagas que s'ha estrenat a Netflix i està basada en la novel·la de Kristin Hannah, l'autora de El Ruiseñor, una novel·la que també veurà la llum com a pel·lícula, a finals d'aquest 2021. 
'El baile de las Luciérnagas' és la història de dues amigues a través de tres dècades. Així doncs, és una història sobre la vida adulta i la soletat, però sobretot una història sobre l'amistat entre dues dones al llarg de les seves vides, protagonitzada per Katherine Heigi i Sarah Chalke. Fa un parell de dies que la vaig acabar i em té el cor robat.




El 12 de febrer ha arribat també a Netlfix l'esperada adaptació Always and Forever, Lara Jean, o en castellà, Para siempre, Lara Jean. L'última adaptació de la saga de Jenny Han.

El tercer llibre de la saga es desenvolupa a l'últim any de l'institut. Mentre en Peter té clar la seva decisió gràcies a una beca esportiva, la Lara Jean no sap què fer quan l'admeten a la universitat dels seus somnis. Llavors la parella haurà de decidir què fan si se separen o mantenen una relació a distància. A tot això s'hi sumen els problemes familiars d'en Peter. Sens dubte, si us agraden les pel·lícules romàntiques amb drama a un insitut americà, amb viatge de final de curs a Nova York, no us podeu perdre aquesta pel·lícula.




El 12 de febrer, també arriba 'French Exit' basada en la novel·la de Patrick DeWitt. Una novel·la amb tocs d'humor negre que va ser tot un èxit de vendes. Michelle Pfeiffer i Lucas Hedges interpreten una mare i un fill que faran un viatge esbojarrat per esquivar un escàndol increÏble. Corren els rumors que possiblement ambdós actors seran nominats en futurs premis per la seva excel·lent actuació.




Aquest mes també s'ha estrenat 'Cherry', adaptació de la novel·la de Nico Walker,  basada en fets reals, que explica la història d'aquest soldat que al tornar de la guerra de l'Iraq amb un transtorn d'estrés postraumàtic no diagnosticat va acabar fent-se adicte a l'opi i posteriorment a robar bancs.




I, finalment, el 23 de febrer s'ha estrenat a Disney+ Love, Víctor o en castellà con amor, Víctor. Està ambientada en el món de 'Con amor, Simón', la película original del 2018. La sèrie narra el viatge de autodescobriment d'en Víctor, un nou alumne de l'institut Creekwood High School, que s'enfrenta a conflictes a casa, a problemes d'adaptació a una nova ciutat i a la seva pròpia orientació sexual. Quan la situació es torna insuportable, es fa amic d'en simon, perquè l'ajudi a superar la seva vida a l'insitut. 




Si veieu alguna d'aquestes pel·lícules, no us oblideu d'etiquetar-nos a instagram o twitter @Literalment  perquè poguem veure què us han semblat.

Moltes gràcies per escoltar-nos!



També ens podeu escoltar a:


Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a