SEPTEMBER FAVOURITES


Estimat setembre,                                                   

Benvingut de nou setembre! Em diràs masoquista i que vull ser nostàlgica però sembla tot tant impossible, tant increïble com del temps som esclaus!

No fa gaire més que tres mesos que seia en aquest tren i mirava per aquesta finestra il·lusionada per l'estiu que m'esperava.

Mentre era a Oxford semblava que no s'anés a acabar mai, vaig crear ja una rutina i una preciosa família amb els amics que vaig fer allà, i ara torno a ser aquí de nou com si res de tot això hagi passat i em poso música amb els auriculars blancs i sento nostàlgia i miro per la finestra per evitar la gent als ulls mirar, millor fer veure que tens alguna cosa de feina o llegir o mirar per la finestra com si el que veiessis fos el paisatge més bonic que has vist mai, tot i que, l'únic que vegis siguin pàrquings i zones industrials o camps secs pel sol de l'estiu que s'acaba.

I arriben els sons de les fulles seques, arriba la tardor. Però la tardor és preciosa! Amb els seus tons taronges i vermells i grogs, i les pluges, i les nits de turmenta i la fresca després de la pluja, i l'olor de terra mullat i a ciutat neta i les llums de les fanals creant quadres impressionistes a terra.

La tardor és pura bellesa, la tardor són olors, quadres, música, és aire fresc i cafè de bon matí! La tardor és art! Setembre sigues bo! No deixis als teus dies grisos ennuvolar-me la ment!


 SERIES


GRAN HOTEL


BOOKS
EL CHICO DE LA VENTANA DEL LADO WHATTPAD

RELATO ''POESIA'' de Carlos Carranza de LA CUEVA DE CHARLES


''En realidad no tenemos mucho en común. Tú eres más de música, yo soy más de literatura. Tú escribes poesía, yo relatos en prosa. Tú eres fuerte, yo soy débil. Tú publicas tus historias en un blog, yo las guardo en una libreta en el tercer cajón del armario de mi habitación. Tú amas la vida, yo nunca me he enamorado. Tu cantante favorito es Nacho Vegas, la mía es Christina Rosenvinge. Y gracias a la extraña unión de estos dos cantantes, esa extraña unión que dio algo absolutamente maravilloso, se ha llevado a cabo nuestra extraña unión. Tú podrías haber ido a decenas de conciertos de él, yo a decenas de conciertos de ella. Pero solo en un concierto de los dos juntos podríamos haber coincidido. Fuiste tú, claro, quien me propuso ir juntos, cuando leíste en mi twitter que no tenía a nadie con quién ir. Yo nunca me hubiera atrevido a proponértelo.''
HARR POTTER CRUSHED CHILD
 by: @meyonbook (instagram)

MATILDA
 by: @meyonbook (instagram)

FILMS
 HOW TO BE SINGLE

EAT PRAY LOVE
MUSIC
 WE DON'T TALK ANYMORE

JUEVES de LA OREJA DE VAN GOGH
 

Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a