Els millors ''café'' on llegir a Paris

CLICK AQUÍ

1. Shakespeare and Company


Si ets un fanàtic de la literatura com jo, fer una parada a la llibreria Shakespeare and Company és obligatori. Jo et recomano, també, prendre un cafè, un tè o un chai ja que les parets del local són plenes de llibres que pots agafar i llegir. A més a més, tindràs unes vistes precioses de la Catedral de Notre Dame. L'ambient és ideal: gent llegint, amics parlant en anglès, francès o altres milers d'idiomes que costa d'identificar tot i que és força petit i està sempre bastant ple.

2. Café de Flore

És un altre café bastant atapeït ja que és dels més famosos a Paris. El preu també és més alt, però et serveixen el cafè en una safata, amb una gerra per la llet, una pel cafè, amb terrossos de sucre i un bombó. Ah! I un got d'aigua pel final! Penso que fer-hi una parada és essencial per entendre l'esperit parisenc i seure rodejat de l'èlit i d'artistes com en el seus temps haurien pogut ser Picasso o Hemingway.

3. Les Deux Magots

És serveix el cafè igual, també està sempre ple de gent, però m'agrada més. És una mica més tranquil, s'hi pot carregar el mòvil, i és ple de quadres amb fotografies dels autors que hi anaven a escriure com Simone Beauvoirs. Ambdos están un al costat de l'altre, al mig del Boulevard St. Germain des Prés.

4. Le Refuge


Ben lluny del centre, rere el Sacre Coeur, al barri de Montmatre, amagat al final d'una escala que és al mateix temps boca de metro, hi ha Le Refuge, un cafe, potser menys elegant que els anteriors, però guarda l'essència d'un cafè parisenc. I per fora és preciós.

5. Treize








Prop del Jardí de Luxembourg hi ha la cafeteria Treize. A diferència del Café de Flore i Les Deux Magots, com en el de Shakespeare and Company, en aquest trobaràs cambrers i clients americans. La terrassa està sempre decorada amb cura i a l'estil de l'estació de l'any. Depèn de l'hora i l'estació hi ha més o menys gent. Però l'ambient sempre és agradable.



6. Boulangerie Heurtier

En aquesta pastisseria és on comprava semrpe els macarons per la família quan els visitava. Inclús vaig anar-hi a estudiar un dia. Té una terrasa molt petita, però en canvi té una segona planta amb grans finestrals amb vistes al barri de Le Marais. I el cafè és molt més barat!

7. Le Metro

És un dels primers cafès al que vaig anar. És prop de Notre Dame i depèn d'on es segui, té vistes al Panteó. Potser no és el lloc ideal per llegir, però si també t'agrada, un llibre pot ser una excusa per passar-t'hi una estona.

8. Jozi café

És per mi el lloc ideal per estuidar i llegir, però és molt semblant a qualsevol altre cafeteria europea. De totes maneres, l'ambient és molt agradable i relaxant; els cambrers són de Johanesbourg i el cafè és molt bo.

9. A. Lacroix





















Si el que busques és una bona pastisseria, beguda i vistes i a més a més preus moderats, auqest és el cafè ideal. Hi vaig anar també més d'una vegada. Veure la posta de sol amb lîle de Saint Louis a l'horitzó i just davant Notre Dame de perfil em va conquistar.

10. Café Méricourt























Un cafè molt instagrammable per la seva escala de cargol és el Méricourt. Tenen algun llibre com aquesta guia de Paris per llegir i pots anar-hi amb el portàtil,


11. Used Book Café MERCI


I per últim i el més hipster, però literari: The Merci bookshop café.
És una botiga de mobles, de roba; en resum, de disseny interior, i a més a més, hi ha una cafeteria amb les parets plenes de llibres del terra al sostre.






Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a