RESSENYA // TOUTE LA BEAUTÉ DU MONDE


Toute la beauté du monde
Títol: Toute la beauté du monde

Autor: Marc Esposito

Nº de pàgines: 317

Editorial: Le Livre de Poche

Llengua: francès

PUNTUACIÓ: 3/5


SINOPSIS
(He intentat buscar la sinopsis en català, però no he trobat la traducció d'aquest llibre en cap editorial catalana, si sabeu d'alguna feu-m'ho saber als comentaris, gràcies ...així doncs, faré jo mateixa la traducció)


Només veure-la, en Franck es va enamorar de la Tina. Ell sap que ella està deprimida per la seva vida, que cap altre podrà fer-li oblidar el seu home. La Tina tot i ser encara jove, fa temps que és viuda, però no té cap intensió de tornar-se a enamorar. Franck, de totes maneres, intentarà cuidar d'ella, ajudar-la, fer-li costat i omplir-li els ulls de ''tota la bellesa del món'' i de la possibilitat de viure i estimar de nou. Enlloc de convertir-se en el seu amant, esdevindrà un gran amic, un confident, un company de viatge, sempre amb el respect infinit de qui estima de debò. De Bali al mig de França, Marc Esposito en ofereix sense intencions orgulloses, pàgines plenes de sinceritat i d'emocions, el qual ha esdevingut poc comú en la majoria de novel·les franceses: una bonica, une molt bonic historia d'amor.

@meyonbook

OPINIÓ
Toute la beauté du monde de Marc Esposito és una novel.la amb una prosa addictiva, però que a la vegada transmet molta pau. El que més m’ha agradat han estat les descripcions de la naturalesa de Bali i de les postes de sol; semblava com si realment pogués sentir el vent, les olors i els sorolls de les fulles i els insectes. Pel que fa al punt de vista, potser m’hauria agradat una narració més múltiple o externa; ja que tot i que la història era bonica, el personatge principal/narrador no em queia massa bé i em causava sentiments molt contradictoris ja que feia alguns comentaris una mica arcàics envers les dones... Malgrat això, trobo que és una lectura àgil i perfecte per l’estiu o per aquelles èpoques en les que tenim tantes coses en ment que llegir ens suposa un esforç, és tan senzill que ni t’adonaràs que estás llegint!

Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a