OMBRA I OS || RESSENYA



Per fi arriba al català el primer llibre de la saga GrishaVerse d'una de les autores juvenils més llegides mundialment.

Títol: Ombra i Os
Autor -a: Leigh Bardugo
Traductor -a: Alexandre Gombau i Arnau
Editorial: Fanbook
Nº de pàgines: 318
Gènere: novel·la juvenil fantàstica
Any: 2021 
PVP: 17,50€

Sinopsis

Qui podrà salvar la humanitat del Mal?

En un món dividit en dos per una barrera d’obscuritat eterna on estranyes criatures s’alimenten de carn humana, una jove soldat descobreix que té un poder que pot unificar el seu país. Enmig de la guerra, l’Alina és conduïda a la cort reial per ser entrenada com a membre dels Grisha, un grup de mags d’elit capitanejat per un individu misteriós que es fa dir L’Obscur.


Ressenya

Os i ombra és la primera part de la triología del Grishaverse. Cal tenir present, per tant, que les primeres pàgines poden ser una mica confuses, ja que l'autora ens presenta tot un món completament nou, els noms dels llocs, els grups socials segons els poders de cada Grisha, i els noms dels personatges no són fàcils de recordar. Tot i així, la lectura és molt fàcil i el ritme és àgil. Les descripcions són sintètiques i molt sensorials, et submergeixen completament en la lectura i pots veure les sales del palau, olorar la frescor del bosc, i sentir a flor de pell la por a l'obscuritat del Plec Tenebrós. He tardat a llegir-lo, perquè estava llegint altres llibres simultàniament, però, si no, crec que no hauria tardat més de tres dies! 

El món fantàstic que Leigh Bardugo crea és molt original i això és el que ha captivat a milions de lectors arreu del món. I malgrat que hi hagi alguns clixés propis de la literatura juvenil i triangles amorosos, crec que és un llibre molt original i em moro de ganes de llegir ja el segon!

En definitiva, si sou fans de la fantasia i encara no l'heu llegit, us ho recomano moltíssim, ja que l'editorial ha confirmat que seguirà publicant la resta de llibres de la saga! A més, el 23 d'abril s'estrena la sèrie a Netflix!!!


Us deixo el tràiler a continuació:


Us deixo un tastet del llibre aquí:


Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a