RESSENYA El secret del Nadal

Un edifici, tres famílies molt diferents i un arbre de Nadal sense decorar. 

Títol: El secret de Nadal
Autor: Oriol Canosa
Editorial: La Galera
Il·lustracions: Cuchu
Any: 2019

PVP: 19,95 €


Sinopsis

Llums, estrelles, guirlandes, regals... Acompanya les famílies de Torregrossa a descobrir els secrets que amaga el Nadal.

Falten tres dies per al Nadal i tothom està molt enfeinat amb els preparatius. Al poble, hi viuen els Bricó, de la ferreteria, i els Major, la família de l'alcaldessa. Els Major es queixen que els Bricó no han decorat l'avet de la plaça, i els Bricó es queixen dels Major. El que no saben és qui són els veritables encarregats d'il·luminar el Nadal!



Ressenya

El secret de Nadal, escrit per Oriol Canosa i il·lustrat per Cuchu és un álbum il·lustrat preciós i màgic, perfecte per llegir i rellegir als més menuts durant les vacances de Nadal. 

Aquest any l'arbre de Nadal de Torregrossa encara no està decorat, tothom s'estranya i es pregunta què deu haver passat. Els Bricó es queixen dels Major per no haver decorat l'avet, i els Major es queixen dels Bricó; no saben, però, qui son els que decoren any rere any el seu arbre de Nadal. Així doncs, un malentès farà que la família Furet, una família molt misteriosa, que viu al tercer pis del número cinc de la plaça de l'Avet, aquest any no puguin decorar l'arbre de Nadal. 

Oriol Canosa és autor de literatura infantil i llibreter. També ha col·laborat en les revistes Petit Sapiens, Cavall Fort i BarçaKids. Ha estar guardador d'algunas premis, entre els quals hi ha el premio Ala Delta 2017, amb El islote de los perros i al 2019 el Premi Cavall Fort d'articles de divulgació.

Sònia González, coneguda com Cuchu, ha convertit aquest conte nadalenc en una petita joia amb unes il·lustracions precioses, tendres i molt colorides, són tan dinàmiques i vives que et permiten imaginar-te tot el conte com una pel·lícula. S'ha convertit en una de les meses il·lustradores preferides. Regaleu-lo!


Us deixo un petit tastet del contes aquí:


Si voleu descobrir més llibres de la il·lustradora, us deixo aquí la seva web.



Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a