RESSENYA Super Germans

L'arribada de la nova germaneta capgirarà la vida d'en Pep i la Valentina, però també els farà descobrir un secret sobre les seves joguines. 


Títol: SUPER GERMANS. Una rebel·lió inesperada
Autor: Pema Maymó
Editorial: La Galera
Il·lustracions: Alicia Teba
Any: 2020

PVP: 16, 50 €


Sinopsis

El Pep i la Valentina ara són GERMANS GRANS. I tenen un maldecap comú: la germaneta. Una criatura insuportable que crida, plora i que els ha envaït la seva habitació! 

Una nit, mentre tothom dorm, el Pep sent una veu al llit de la germaneta. Però si ella encara no sap parlar QUI DEU SER? Amb els pèls de punta, el Pep i la Valentina descobreixen que els peluixos han cobrat vida i planegen una rebel·lió EN MAJÚSCULES. I res ni ningú els farà canviar d'opinió. 

Seran capaços els SUPERGERMANS de controlar la situació? Trobaran la solució a aquest motí inesperat?

Sobre l'autora

La Pema Maymó és una mallorquina arrelada a Barcelona. Li agrada llegir tot el que li cau a les mans, fer llistes infinites i els quaderns de ratlles. Ha treballat sempre en el món de la cultura, primer comunicant i ara com a editora. En les seves estones lliures escriu per a la revista El Culturista i s'inventa històries per als seus tres superfills, crítics implacables dels seus contes.


Ressenya

Il·lustracions i text es fusionen en una història còmica i màgica on dos germans bessons hauran d'afrontar l'arribada de la nova germaneta. Els pares estan més cansats i ja no estan tan pendents d'ells, a l'inici els molesta, però gràcies a això descobriran que les seves joguines estan vives i es volen escapar, aconseguiran arribar a un pacte perquè es quedin? Si voleu descobrir com s'ho fan els SUPERGERMANS per convèncer les joguines, no us perdeu aquesta novetat de laGalera. 

Super germans. Una rebel·lió inesperada és un llibre ideal per demanar al Tió, al Pare Noel o als Reis, i que segurament ajudarà a molts germans grans a suportar amb més màgia l'arribada del nou germà o germaneta.

A continuació us deixo la presentació a la Llibreria Ona:




Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a