RESSENYA || Poesia per a tot l'any

Una antologia de clàssics catalans per a tot l'any

Títol: Un Any de Poesia. Poemes, refranys i cançons per gaudir tot l'any de la poesia.
Autor: Diversos autors
Editorial: Bindi Books
Il·lustracions: Albert Arrayás
Any: 2020

PVP: 19,95 €

Us imagineu un llibre amb poemes de Joan Alcover, Víctor Balaguer, Joan Brossa, Josep Carner, Lola Casas, Miquel Costa i Llobera, Salvador Espriu, J. V. Foix, Ramon Folch i Camarasa, Àngel Guimerà, Ramon Llull, Joan Maragall, Ausiàs March, Maria-Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, Apel·les Mestres, Dolors Monserdà, Joana Raspall, Joan Salvat-Papasseit, Josep Maria de Sagarra, Maria-Antònia Salvà, Pere Talrich, Màrius Torres i Jacint Verdaguer. I que, a més, estiguin ordenats segons les estacions, festes i setmanes de l'any? Doncs Bindi Books acaba de publicar un llibre, no només amb poemes, sinó també amb refranys i cançons per gaudir-ne tot l'any!!!

El llibre està organizat en quatre parts que corresponen a les quatre estacions de l'any, comença amb l'hivern amb el gener i el febrer, tot seguit hi ha la primavera amb tres mesos més, l'estiu també amb tres mesos, la tardor de tres mesos més, i s'acaba amb un últim més, el desembre i de nou l'hivern. 

Tots els textos estan acompanyats amb unes il·lustracions molt colorides, minimalistes i que acompanyen el text i ajuden a visualitzar-ne el missatge central. Són images molt boniques i poètiques. 

Un llibre que farà que grans i petits s'enamorin de la poesia i dels gran referents catalans. Aquest recull és una petita enorme joia que reuneix alguns dels millors versos del nostre llegat cultural.  Sens dubte, és un regal ideal per demanar al Tió o a la carta dels Reis d'aquest Nadal. 

Us en deixo aquí un tastet:




Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a