PROGRAMA 4 || LITERALMENT

 sofà, PELI i manta   o    sofà, LLIBRE i manta?




Sou més de sofà, PELI i manta o de sofà, LLIBRE i manta?

Si us agrada tant llegir com veure pel·lícules, al programa Literalment trobareu una secció on parlarem de cinema i llibres. Com cada final de mes avui portem un llista de cinc adaptacions que s'han estrenat per informar-vos i facilitar-vos la tria de la pròxima lectura o les pel·lícules o sèries a veure els divendres a la nit i als caps de setmana.

Jo soc la Mariona Arabia Ventura, meyonbook a instagram, twitter, tiktok, youtube, pinterest i al blog on podeu trobar tot tipus de recomanacions de llibres i activitats literàries i on podreu trobar també aquestes recomanacions perquè no us en perdeu cap. 

Comencem! 

Iniciem el mes d'abril amb l'esperada sèrie basada en la saga best-seller mundial  'Shadow and Bone' o 'Sombra i hueso' la novel·la de Leigh Bardugo editada al català com a 'Ombra i os' per Fanbooks. La història s'ambienta en un món de fantasia dividit en dos per una barrera d'obscuritat. El món està en guerra, i lluiten tant guerreres mortals com els Grisha. La Alina, la protagonista, un dia descobreix que també és un Grisha, però no un de qualsevol, sinó un dels més podersos i haurà d'aprendre a controlar el seu poder. El món creat per l'autora em va semblar fantàstic i moria de ganes de veure com el representaven a Netflix! Ha arribat el 23 d'abril!



Vaig recomanar el llibre breument al programa de ràdio 'El Club dels Experts':


També podeu trobar la ressenya aquí:


El 29 d'abril també arriba una de les sèries més esperades de l'any. Arriba la 4 temporada de 'El cuento de la criada' a HBO a partir del 29 d'abril amb un nou episodi setmanal. June s'ha d'enfrontar a noves revoltes a la República de Gilead. Elisabeth Moss donarà vida a una June Osborn encara més reivindicativa que no deixarà de lluitar pels drets de les criades i per les altres dones d'aquesta societat postapocalíptica que s'assembla ben poc al país anterior. A més, Hulu ha confirmat que hi haurà una cinquena temporada i un spin-off per tant no serà l'última temporada que veurem.



https://www.dailymotion.com/video/x7zjx54

El 29 d'abril arriba també 'La apariencia de las cosas' una thriller basat en la novel·la de Elizabeth Brundage protagonitzada per la nominada als Oscars per Mank, Amanda Seyfried. 'La apariencia de las cosas' és la història d'un matrimoni que acaba d'abandonar Manhattan per viure en una nova llar plena de secrets obscurs. Si us agraden les històries de suspens, no us la podeu perdre.




El 30 d'abril també arriba 'El inocente' protagonitzada per Mario Casas. És una sèrie de Netflix basada en la novel·la de Harlan Coben. Una nova sèrie espanyola sobre un jove que va involucrar-se en una baralla de forma innocent i això el va portar a convertir-se en un assassí. Anys més tard, en Mateo viu feliç amb la seva dona, estan a punt de ser pares i aconseguir una vida tranquil·la 'en la casa dels seus somnis' quan una trucada ho cambiarà tot i posarà en perill la pau i la tranquil·litat que els dos esperaven. 




I finalment, com vam prometre en el darrer programa, arriba Nomadland a Disney+. El mes passat va arribar als cinemes i ha sigut tot un èxit. Aquest mes, però, ja ha arribat a Disney+. Diuen les crítiques que serà una de les millors pel·lícules d'aquest 2021. 'Nomadland' explica la història d'una dona que decideix abandonar la seva vida i convertir-se en nòmada. 

Està basada en la novel·la Nomandland: Surviving America in the Twenty-First Century, un llibre de no ficció de Jessica Bruder que s'editarà al castellà amb el títol: País nómada. Supervivientes del siglo XXI. 

Ha guanyat nombrosos premis entre els quals hi ha el Globo d'Or 2021 a millor pel·lícula de drama i millor director. I ha estat nominada a millor actriu principal i a millor guió. 



Si veieu alguna d'aquestes pel·lícules, no us oblideu d'etiquetar-nos a instagram o twitter @Literalment  perquè poguem veure què us han semblat.

Moltes gràcies per escoltar-nos!



També ens podeu escoltar a:


Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a