Satèl·lits d'Elisenda Solsona // RESSENYA

@meyonbook
Títol: Satèl·lits

Autora: Elisenda Solsona

Pàgines:219

Editorial: Males Herbes

Llengua: català

Puntuació:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Sinopsis
"Una nit, sense avís previ, la lluna no surt. Sota aquest cel inesperat transcorren vuit històries íntimes sobre separacions i retrobaments, narracions prenyades d’una bellesa estranya en què no hi manca el punt de fuga màgic. Històries com la dels amants que es busquen per una estació d’esquí abandonada durant la nit més fosca, o la del nen albí que espia el cel amb el telescopi del seu veí; com la de la noia a qui totes les amistats li recomanen que se separi, o la del primer sopar a casa els pares de la parella, una família amb uns rituals pertorbadors. Uns arguments brillants, on res no és el que sembla, que assenyalen la incomprensió mútua com l’escull amb què topen, una vegada i una altra, les relacions humanes."

OPINIÓ

Satèl•lits és un recull de relats de @elisendasolsona Hi ha llibres que t’agraden i sense voler n’oblides parts, però ni ha d’altres que et marquen!
Les imatges del relat dels coloms, de la pista d’esquí amb el “dispara” final i la de la zebra, estic segura que no les oblidaré. Però, el que més em va sorprendre va ser l’estil directe, proper, i entre Kafka i Poe. 



El que més em va agradar és que totes les coses surrealistes dels relats, tenen lloc una nit que hauria de ser de lluna plena, però que aquesta ha desaparegut i al fer-ho, altera la realitat tant de les persones com sobretot dels animals!

Així doncs, si últimament teniu poc temps per llegir, us recomano molt provar els reculls de relats, és una forma de començar i acabar la lectura d’una història en un trajecte de tren o abans d’anar a dormir, a més enganxa tant que si esteu en un bloqueig lector us ajudarà a sortir-ne! En resum, us recomano moltíssim aquesta publicació de l’editorial @editorialmalesherbes 


♥️♥️♥️



L’heu llegit? Comentem-lo! Què us va semblar? Quin altre llibre de l’autora o d’aquest estil em recomaneu?

Comentaris

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Troba'm a